Magyar Angol
Üdvözli a www.apiterapia.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Feliratkozás hírlevélre


A tagdíj és pártoló díjak fizetése

bankkapcsolat, frissítve 2018. febr. 2.

Kérjük, hogy befizetéseiket utalással teljesítsék mind a tagok, mind a pártoló tagok.

Már 500 Ft befizetésével is támogató taggá válhat, ha az egyesületünk céljaival egyetért! Támogató díjának befizetésével egyben szellemi támogatásáról is biztosít bennünket, és az egyesület céljaival történő egyetértését nyilvánítja ki. Ha szavazni is szeretne, akkor váljon rendes taggá és segítse anyagilag is a munkánkat!

Tagdíjak:

Rendes tagok - természetes személyek: 5.000 Ft / év
Rendes tagok - jogi személyiséggel: 10.000 Ft / év

OMME tagdíjak:

A Magyar Apiterápiás Társaság minden tagja nyilatkozhat arról, hogy egyetét-e az Országos Magyar Méhészeti Egyesület alapszabályában megfogalmazott célokkal. Az OMME kétféle tagságot ajánl fel minden természetes személynek: rendes tag és pártoló tag.

1. Rendes tag

Három legfőbb joga, hogy képviseleti jogkörén keresztül szavazhat az OMME küldöttgyűlésén, illetve méhészként a támogatási programban pályázhat. További költség nélkül kap egy méhészeti szaklapot magyarországi címre postázva. Ebben várhatólag lesznek apiterápiával foglalkozó cikkek is.

Tagdíja két részből áll.

Alaptagdíj 5.000 Ft
Méhcsaládonként 75 Ft.

Pl. Egy természetgyógyásznak, akinek nincs méhcsaládja, de az OMME rendes tagja kíván lenni, 5.000 Ft OMME tagdíjat kell fizetnie.

Egy méhész, akinek van 5 méhcsaládja ugyanez 5.000 Ft + 75 * 5 = 5.375 Ft. (Ebben benne van az OMME újság ára is)

Minden olyan tagunk, aki nem tagja az OMMÉ-nak egyszerű nyilatkozattal azzá válhat, választva a két tagsági viszony közül. Részletek mindkét tagsági viszony leírásának a végén.

Minden olyan tag, aki már OMME tag eldöntheti, hogy melyik szervezeten keresztül kívánja a képviseleti jogát a jövőben gyakorolni. Annál a szervezetnél számít a küldöttek létszámának meghatározásába minden OMME tag, ahol a tagdíjat az OMME részére megfizeti.

Minden 50 fő után egy fő küldöttet küldhet a szervezet az OMME küldöttgyűlésébe.

Azon tagtársaink, akik szeretnék hogy nevükben a Magyar Apiterápiás Társaságon keresztül történjen az OMME testületeiben a képviseleti jog gyakorlása, azok az OMME tagdíjat ne a korábbi szervezetüknél, hanem a Magyar Apiterápiás Társaságnál fizessék meg - míg a helyi szervezeti tagdíjat ezentúl is a helyi szervezetnél fizethetik meg. A Magyar Apiterápiás Társaságnál OMME tagdíjat is fizetők közül a következő közgyűlésen megválasztjuk a küldötteket az OMME küldöttgyűlésére (ha tagja leszünk az OMMÉ-nak).

A Magyar Apiterápiás Társaság tagjai egyszerű nyilatkozattal lehetnek az OMME rendes tagjai:

Név, méhcsaládok száma:

Az OMME alapszabályát megismertem, az OMME rendes tagja kívánok lenni. Beküldeni krj @apiterapia.hu emailre lehet.


2. Pártoló tag:

Azon terméseszetes személyek lehetnek az OMME szervezetében pártoló tagok, akik egyetértenek az OMME alapszabályával, és tevőlegesen szeretnének az alapszabályban megfogalmazott célokért tevékenykedni (pl. segítenek rendezőként apiterápiás rendezvény megszervezésében). A Pártoló tagok tagdíjat nem fizetnek. Az OMME pártoló tagjai szabadon támogathatják akár anyagilag is a szervezetet.

A Magyar Apiterápiás Társaság tagjai egyszerű nyilatkozattal lehetnek az OMME pártoló tagjai:

Az OMME alapszabályát megismertem, az OMME pártoló tagja kívánok lenni. Beküldeni krj@apiterapia.hu emailre lehet.

Közlemény az utaláson:

Kérjük részletezni: XY ( ha nem a saját számlájáról utal, vagy több személy díját is utalja), Magyar Apiterápiás Társaság tagdíj 5000. ft, Omme tagdíj ... méhcsaláddal ... Ft.

Határidő

Az OMME tagdíjfizetése március 31 kell megtörténjen. Kérjük, hogy a Magyar Apiterápiás Társaság tagdíját februárban szíveskedjenek teljesíteni. Az adminisztrációt megkönnyíti, ha a tagdíjakat egyösszegben küldi be.

Számlaszámunk:

MKB bank 10300002-10519367-49020014

 

Külföldről történő utalásokhoz szükséges adatok:

SWIFT (BIC) kód: MKKB HU HB
BANK: MKB Bank Zrt. 1056 Budapest, Váci u. 38. Hungary
IBAN: HU27 1030 0002 1051 9367 4902 0014
Kedvezményezett: Magyar Apiterápiás Társaság 2094 Nagykovácsi, Széna utca 7.

Köszönjük:

Magyar Apiterápiás Társaság

Nagykovácsi

Főoldal | Sitemap | Fórum | APYS