Magyar Angol
Üdvözli a www.apiterapia.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Feliratkozás hírlevélre


Kozmetikumok csomagolásai

kontra tartósító

APYS Face and Beauty AIRLESS 15g WEBMinél több külső hatásnak tesszük ki a krémet felhasználás közben, annál több hatás ellen kell védekeznie a gyártónak. Ha nyitott tégelyben van a termék, akkor védeni kell a krémet a fény, és a baktériumok ellen is. Erre kiváló tartósító, fényvédő és színstabilizátor, kiszáradást gátló adalék ill. segédanyagok és tartósítószerek léteznek.

Ha a mesterséges anyagokat el szeretnénk e lehető legnagyobb mértékben kerülni, akkor csökkenteni kell a felhasználás alatti külső behatásokat:

      • a tégely nem ideális, mert túl sok fényt enged be, amikor a napsütésben úszó fürdőszobatükrünknél nyitott tetővel felejtjük, miközben kivesszük a krémet ujjunkról bacik, spórák kerülhetnek a krémbe.
      • a rugalmas tubusok nem jók, mert visszaszívva beszívják a külső levegőt és abban lehet baktérium ill. spóra, és az ujjunkkal érintkezett krémet is visszaszívhatják a tubus belsejébe.

apyshealthandbeautyméhméregkrém30gÉn az alumínium tubust és az airless flakonokat találtam a legjobbnak.

Az aluminium tubus nem szívja vissza a levegőt, az oxigént nem engedi a krém közelébe, és még a fénytől is véd.

APYS Face and Beauty AIRLESS 30g webAz airless flakonok az alumínium tubus minden előnyén túl további három dolgot tudnak:

  1. Nem érzékeny a csomagolás, táskában nem sérül.
  2. Adagolható. Pontosan annyit veszünk ki a krémből, amennyi kell, így takarékos a használata. Jó, ha a prémium kategóriás termék annyi napra elegendő, amennyire terveztük, és nem fogy el fele annyi idő alatt!
  3. Sokkal esztétikusabb, nem deformálódik a használat közben, szép marad.

 

Az APYS Face&Beuty Care excluzív kozmetikumokat ezekben a higiénikus, esztétikus, praktikus és egyben a tartósítószer szempontjából is ideális airless - légmentes, adagolós flakonokban árusítjuk.

KATALÓGUS ITT!

Nyomtatható verzió   Nyomtatható verzió       
Főoldal | Sitemap | Fórum | APYS