Magyar Angol
Üdvözli a www.apiterapia.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Feliratkozás hírlevélre


Kaptár-, és Kaptárlevegő-terápia tanfolyam

Budapest, 2019. 03. 02.

A lehetőséget kihasználva, az Önök/Ti véleményét figyelembe véve elsőként a kaptár- és kaptárlevegő tanfolyamot tartjuk meg.

 

Mi a két féle terápia között a különbség?

 

Egy osztrák orvos - aki maga is asztmától szenvedett - észrevette, hogy a kaptárakat kinyitva, a kaptárak levegőjét belélegezve tünetei jelentősen javultak, illetve teljesen megszűntek. Erre alapozva fejlődött ki osztrák, majd német területeken a kaptárlevegő terápia, amikor így vagyúgy a kaptár levegőjét csövön át maszkba juttatva belélegezhetjük a kaptár levegőjét.

 

A másik terápia is szorosan kapcsolódik a kaptárakhoz. Az osztrák orvossal szinte egyidőben egy orosz méhész alig tudván mozogni csak elsántikált a méhesébe, ahol a kaptárra könyökölve nézte, amint felesége kezeli kedves társait - a méheit. Megfigyelte, hogy a kaptárnak való támaszkodás hatására fájdalmai enyhültek, állapota javult. Ebből fejlődött ki az ágy, alatta a méhcsaládokkal. Itt legfőképpen energetikai jelenségeket gyanítunk a háttérben. A már megfejtett rész hatások mechanizmusait is végigvesszük.


Időpont: 2019. március 2. 10-16 óra.

 


Helyszín: Budapest, II kerület, 1026, Tárogató u. 2-4. A Nemzetközi Üzleti Főiskola egykori épülete. Térképen itt található.

 

A tanfolyam a "legalább 2 éve tag" tagoknak ingyenes. (Azok, akik 2018-ban, vagy azélőtt léptek be az egyesületbe, és tagdíjukat 2019-el bezárólag rendezték.)

 

A többieknek előre utalással 24.000 Ft, helyszínen 30.000 Ft.

Előzetes jelentkezés: A tanfolyam díjának az egyesület számlájára történő utalással aképpen, hogy a közlemény rovatba

  • ha nem saját számláról utal a résztvevő nevét
  • és telefonszámát vagy emailjét kérjük feltüntetni.

Bankkapcsolat:

Magyar Apiterápiás Társaság

MKB bank 10300002-10519367-49020014

Az előzetesen jelentkezettek belépését mindenképpen biztosítjuk.
A terem befogadóképességének, és a tűzoltók által engedélyezett létszámának figyelembe vétele mellett a fennmaradó helyekre helyszíni díjmegfizetés mellett (30.000 Ft) is lesz lehetőség jelentkezni. Az a legbiztosabb, ha előre jelentkezik/jelentkezel!

Főoldal | Sitemap | Fórum | APYS