Magyar Angol
Üdvözli a www.apiterapia.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Feliratkozás hírlevélre


Méhméreg krém hatásosabb, mint a BOTOX!

Monday, August 23, 2010

Ha érdekli Önt, hogy miképpen használhatna méhméreg krémet, keressen meg bennünket emailen: krj kukac apiterapia.hu

Sztárok és Celebek titkos szépészeti fegyvere a méhméreg krém - a botox feje a porba hull

Amint egyre több sztár fordít hátat a Botoxnak és az intenzív arckezelési technikáknak, úgy kerül előérbe a természetes arc-kezelés. Debbie Mitchel  akkorát robbantott a szépségiparban, hogy még Dannii Minogue-t, egy nagy Botox fant is meggyőzte arról, hogy hagyja el eddigi arckezelési módszerét a Botoxot.  Danii kipróbálta és megerősítette, hogy a méhméreg kezelés hatásosabb, mint a Botox. Ugyanúgy, mint a Botox, a méhméreg krém is ellazítja az arcbőrt - mondja. A méhméreg ellenétben a Botox-xal serkenti a kapillárisok véráramát. Így a mégméreg krém hosszútávon javítja a bőr állagát, míg a Botox lerontja azt - teszi hozzá Danii.


Az eredeti Botox krémről és méhméreg krémről szóló cikk kivonata angolul:

The A-List’s Secret Beauty Weapon
By Claire O'Boyle, The Mirror, 8/18/2010

As more and more A-listers turn their backs on Botox and invasive beauty treatments, one woman is credited with leading the trend toward natural facial work.

Debbie Mitchell has made such an impression, she’s even convinced Botox fan Dannii Minogue to ditch the jabs – and the X Factor judge now raves about her natural facials...

And she claims her bee venom treatment works even better than Botox. “Like Botox, bee venom makes the skin relax,” says Debbie, who runs Heaven Health and Beauty.

“This is partly what makes it look younger. But unlike Botox, bee venom stimulates the blood supply coming into the skin, improving its condition. Long-term, bee venom will improve the skin, while Botox will damage it. To maintain the look, people have to use Botox over and over again.”...


Debbie Mitchell kozmetikus a Botoxot kiválóan ismeri, könyvet is írt róla: The Botox miracle (A Botox csoda):
http://www.amazon.com/Botox-Miracle-Deborah-Mitchell/dp/074346463X


Ha érdekli Önt, hogy miképpen használhatna méhméreg krémet, keressen meg bennünket emailen: krj kukac apiterapia.hu
Nyomtatható verzió   Nyomtatható verzió       
Főoldal | Sitemap | Fórum | APYS